Overnatting

hytte namsen
overnatting namsen
laksefiske med hytte namsen

Lilleøen gård har gode muligheter for overnatting, for fiskere som skal prøve seg på storlaksen i Namsen. Våre tømmerhytter holder god standard, og ligger kun et fluekast fra elva. Hyttene er godt utstyrt, med blant annet oppvaskmaskin, microbølgeovn, dusj, toalett og selvfølgelig ferdig oppredde senger. Det er 6 sengeplasser fordelt på 2 soverom i hver hytte. Hva med å nyte frokosten på benkene utenfor hytta, med utsikt over elva hvor laksen ofte er oppe og viser seg! Nedenfor hyttene og enda nærmere elva, har vi laget langbord hvor det også står en grill til disposisjon. Her kan man fortelle fiskeskrøner til langt på natt, mens man inntar et bedre måltid.

 
Priseksempel hytteleie Namsen:
Høystandard hytte, 6 senger fra kr 1.450,-
Sengesett og håndklær kr 150,-
Rengjøring kr 700,-

(Prisene har sesongvariasjoner)

Vi har også hus, lokalt kalt “Rødstu” som ligger i utkanten av gårdstunet. Huset har 8 sengeplasser fordelt på 4 soverom, stor stue, kjøkken, 2 bad og badstue. Huset er også fullt utstyrt med mikrobølgeovn og alt annet utstyr som i hyttene.


 


Priseksempel “Rødstu”
Hus 140 mmed 4 soverom og totalt 8 senger fra kr 1.600,-

Sengesett og håndklær kr 150,-
Rengjøring kr 800,-

(Prisene har sesongvariasjoner)

Campingplassen ligger helt nede ved elva. Her kan du sette campingvognen fra deg å starte laksefiske med en gang. I tilknytning til området har vi sanitæranlegg med vaskerom og vaskemaskin, dusj og toalett like ved.


 

IMG_4022

Priseksempel Camping Namsen
Camping inkl. strøm og sanitæranlegg kr 350,- /dag

Lei campingvogn m/fortelt fra kr 650,-
(Prisene har sesongvariasjoner)


 

Kårenden på Lilleøen Gård

Du kan også leie Kårenden på gården med pakkeløsninger for overnatting, matservering, møterom, underholdning og ikke minst laksefiske – for små og store grupper.
Kårenden består av 6-8 soverom, dagligstue, stor spisestue, kjøkken, bad, 2 toalett samt stort tørkerom, så her er det god plass til flere gjester!

Ta kontakt for bestilling av Kårenden på Lilleøen Gård!

Se fullstendig prisliste for overnatting og laksefiske i Namsen her!
(med sesongvariasjoner)