Overnatting

hytte namsen overnatting namsenlaksefiske med hytte namsen

Lilleøen gård har gode muligheter for overnatting, for fiskere som skal prøve seg på storlaksen i Namsen. Våre tømmerhytter holder god standard, og ligger kun et fluekast fra elva. Hyttene er godt utstyrt, med blant annet oppvaskmaskin, microbølgeovn, dusj, toalett og selvfølgelig ferdig oppredde senger. Det er 6 sengeplasser fordelt på 2 soverom i hver hytte. Hva med å nyte frokosten på benkene utenfor hytta, med utsikt over elva hvor laksen ofte er oppe og viser seg! Nedenfor hyttene og enda nærmere elva, har vi laget langbord hvor det også står en grill til disposisjon. Her kan man fortelle fiskeskrøner til langt på natt, mens man inntar et bedre måltid.

 
Priseksempel hytteleie Namsen:
Høystandard hytte, 6 senger fra kr 1.250,-
Sengesett og håndklær kr 125,-
Rengjøring kr 500,-

(Prisene har sesongvariasjoner)

 

 

Vi har også hus, lokalt kalt “Rødstu” som ligger i utkanten av gårdstunet. Huset har 8 sengeplasser fordelt på 4 soverom, stor stue, kjøkken, 2 bad og badstue. Huset er også fullt utstyrt med mikrobølgeovn og alt annet utstyr som i hyttene.


Priseksempel “Rødstu”
Hus 14o mmed 4 soverom og totalt 8 senger fra kr 1.500,-

Sengesett og håndklær kr 125,-
Rengjøring kr 650,-

(Prisene har sesongvariasjoner)

 

Campingplassen ligger helt nede ved elva. Her kan du sette campingvognen fra deg å starte laksefiske med en gang. I tilknytning til området har vi sanitæranlegg med vaskerom og vaskemaskin, dusj og toalett like ved.

IMG_4022Priseksempel Camping Namsen

Camping inkl. strøm og sanitæranlegg kr 250,- /dag

Leie campingvogn m/fortelt fra kr 400,-

(Prisene har sesongvariasjoner)

 

Se fullstendig prisliste for overnatting og laksefiske i Namsen her!
(med sesongvariasjoner)