Laksefiske Namsen

Vi tilbyr laksefiske i elva Namsen. Lilleøen Gård disponerer valdene Lilleøen, Krukåren, Sellæghylla, Sellæg og Nedre Vibstad som er blant de beste valdene i Namsen. Vi tilbyr både båt-, og landfiske.

Storlaks i Namsen

Namsen topper storlaks-listen i 2017

Storlaksen i Namsen
Elva Namsen svinger seg nedover Namdalen og er kjent som en av de beste storlakseelvene i Norge. Tidlig i sesongen er det ofte stor oppgang av nettopp storlaks, mens mellom- og smålaksen kommer litt senere og gir enda mer liv i elva. Det er ikke uvanlig med fangster mellom 10 og 20 kg til våre gjester. Selvsagt er ingen regel uten unntak, men dette er grunnen til at det er størst pågang etter fiske tidlig i juni når laksefisket åpner. At mange ønsker å få en skikkelig rugg på kroken gjør at det blir mange muligheter for å slippe til etter de første ukene i juni.

Fiske i Namsen
Generelt er det relativt enkle regler for fiske hos oss, sammenlignet med det mange mener er ganske rigide og vanskelige fiskeregler, i andre elver. Vi har selvsagt kvoter, men i forhold til fiskeredskaper er det bare å velge hva man tror på og liker å fiske med. I båtene fisker vi som oftest med wobbler og flue, avhengig av forholdene. Men fra land kan vi tilby fiske for enhver smak. Noen mener laksefiske er fluefiske fra snaue berg, sandbanken, brekkanten eller i strykene, mens andre som ikke har like stor kunnskap eller tålmodighet, kan ha like store forutsetninger for å få laks ved å fiske med mark, wobbler eller sluk fra land.

Idyllisk med båtfiske etter laks

Idyllisk med båtfiske

Laksefiske fra båt
Vi tilbyr laksefiske fra land og fra båt, men vi kan ikke legge skjul på at sjansene er betraktelig større når man kommer seg ut i båten med en erfaren roer som kjenner elva ut og inn. Dette bør bestilles så tidlig som mulig for å kunne ha roer tilgjengelig når det er ønskelig. Man bestiller da båtfiske i fire timer, med egen roer som gir deg gode tips om hva som gir størst sjanse for fast fisk.

Se prislister her:Laksefiske Namsen  Overnatting Namsen

Ta kontakt med oss for mer informasjon og bestilling av fiske og overnatting

Valdene

controlid255controlid257controlid254

controlid193

id189tmcesizetruecontrol