Unik mulighet til å jakte storlaksen i Namsen!

Storlaks i Namsen

På grunn av en avbestilling fra et firma nå i siste liten, er det plutselig 6-8 eksklusive plasser ledig med fiske og overnatting ved Lilleøen gård i åpningsuka på laksefiske i Namsen. Denne muligheten er unik, da denne gruppen har hatt fast fiske sammenhengende i 18 år. (Avbestillingen kom pga. nylige endringer i interne firmaregler ifht. Covid-19.)

 

Eksklusivt tilbud

Tilbudet gjelder fra onsdag 3. juni kl.16 til 6. juni kl.12, og inneholder blant annet 3/4 dager eksklusiv fiske under åpningsuka i Namsen. Erfarne roere er allerede booket til denne gruppen og det er fire båter tilgjengelig under hele oppholdet, hvorav to av båtene er på Krukåren. Øvrige vald er: Nedre Vibstad/Grandaunet, Sellæg og Lilleøen. Dette kan tilpasses etter deres ønsker.

Opplegget er i utgangspunktet tilpasset firma, men passer også for privat gruppe, som ønsker å jakte storlaksen i Namsen i åpningsuka.

Bespisning med tilhørende drikke kan selvsagt bestilles til hele oppholdet, da gruppen disponerer ca 200 kvm og opptil 8 enkeltrom i Kårenden av ei Trøndelån. 

Bestill nå! Første mann til mølla!

Det er ønske om felles booking for firma/gruppe, dvs min 6 eller max 8 personer.

Er dette Interessant? Ta kontakt for mer informasjon eller bestilling!
Telefon 913 76 639 eller e-post: [email protected]